Overblijfmogelijkheid en kinderopvang

Kober Kindercentra verzorgt voor alle scholen van INOS het overblijven en de voor- en naschoolse opvang.

Kober kinderlunch; een goed begin van de middag

Kober Kinderlunch verzorgt, in nauwe samenwerking met de school, het overblijven. Pedagogisch medewerkers en ouders in dienst van Kober zorgen tijdens de middagpauze voor de overblijvers op school.

kober kinderlunch

De kosten zijn € 4,00 per kind per dag. De kinderen brengen zelf hun eten en drinken mee (géén snoepgoed). Er wordt gezamenlijk gegeten en daarna is er tijd om te spelen. Zoveel mogelijk buiten, maar als het echt niet anders kan, blijven de kinderen binnen. Een gezellige en ontspannen lunchpauze kan eraan bijdragen dat uw kind weer fris aan de middaglessen kan beginnen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de overblijfcoördinator. Zij is elke dag tussen 11:15 uur en 13:00 uur op onze school aanwezig. U kunt haar mailen via kbsheldercamara_overblijven@inos.nl en overblijven@kober.nl of bellen (076) 504 5612.

Indien uw kind is aangemeld en door omstandigheden niet kan overblijven, dan dient u dit op één van de volgende manieren te melden (doet u dat niet, dan wordt de overblijfbeurt in rekening gebracht).
Als uw kind ziek is, kunt u dit tegelijk met de ziekmelding aan de school doorgeven (tussen 8:00 u. en 8:25 u.). U kunt een briefje op het mededelingenbord in de docentenruime plaatsen of u mailt de afwezigheid vóór 10:00 uur naar kbsheldercamara_overblijven@inos.nl.
Gelieve bij aan-/afmelding de juiste groep en/of leerkracht van uw kind te vermelden.

 

Kober kindercentra, alle ruimte voor ontwikkeling en leuk! 

Kober kindercentra

Zoekt u kinderopvang bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze multifunctionele accommodatie (mfa) De Stee is een buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal van Kober gevestigd.

U wilt alleen het beste voor uw kind en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de kinderopvang. U zoekt een plek voor uw kind:

  • waar genoeg ruimte is om te spelen, alleen of samen met andere kinderen,
  • waar uw kind zich niet verveelt en leuke activiteiten te doen zijn,
  • waar genoeg uitdaging is en volop ontwikkelingskansen zijn,
  • waar uw kind individuele aandacht krijgt,
  • waar professionele en liefdevolle zorg voor uw kind is,
  • én waar uw kind het leuk heeft en graag naar toe wil gaan.

Kober kindercentra heeft zo’n plek voor uw kind!

Wij bieden goede, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij u in de buurt. U kunt kiezen uit:

  • Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kleine groepen met eigen pedagogisch medewerkers. Naast natuurlijk veel aandacht voor een goede verzorging ook heel veel speelplezier.
  • Peuteropvang (2-4 jaar): Op onze peuteropvanglocaties is er volop ruimte voor samen spelen, delen, knutselen, liedjes zingen, verhaaltjes voorlezen en educatieve activiteiten. Kortom: een goede voorbereiding op de basisschool.
  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): Opvang voor en/of na schooltijd en in de vakanties. Een gezellige en vertrouwde plek om te spelen of te relaxen. Met heel veel leuke activiteiten zoals toneel, dans, sport, fotografie, kunst, enzovoorts. Altijd in de buurt van uw school.
  • Opvang door gastouders (0-13 jaar): Opvang bij een gezellig en gastvrij gezin. Kleinschalig en flexibel. Onze gastouders voldoen aan hoge eisen en worden door ons goed begeleid.