Overblijfmogelijkheid en kinderopvang

Kober Kindercentra verzorgt voor alle scholen van INOS het overblijven en de voor- en naschoolse opvang.

Kober kinderopvang, altijd dichtbij

Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant. Dagelijks zetten we ons in om ieder kind de beste kansen te bieden. Dit doen we aan de hand van onze 6 pedagogische principes. Met ruim 200 locaties in de regio zijn we altijd dichtbij. Dicht bij kinderen. Dicht bij school. En altijd dicht bij huis. Kom je een keer kijken bij een van onze locaties?

kober kinderlunch

  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): De buitenschoolse opvang van Koberis altijd vlakbij de basisschool van jouw kind en vaak zelfs in de school. Niet alleen na schooltijd, maar ook vóór school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook!
  • Kinderdagverblijf (0-4 jaar):Op het kinderdagverblijf geven we je kind alle zorg, liefde en aandacht die het nodig heeft. We spelen, lezen voor, knuffelen en zorgen dat je kind in zijn eigen tempo kan groeien en leren. Op iedere groep werken vaste medewerkers die er alles aan doen om te zorgen dat je kind zich zo snel mogelijk thuis voelt.
  • Peuteropvang (2-4 jaar):Op de peuteropvang went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is.

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Op kober.nl/rekentool kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt.
Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen opvang tijdens de vakanties? Ook dat is mogelijk.

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl. Kijk ook eens op kober.nl voor een locatie bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een rondleiding.